REGISTRERA DIG

För att få tillgång till vår B2B-sida behöver du som återförsäljare registrera ett konto. Det gör du enklast genom att fylla i formuläret nedan. När ditt konto är registrerat och vi har mottagit din ansökan kommer vi att genomföra en manuell granskning av uppgifterna i din ansökan och godkänner sedan ansökan om alla uppgifter uppfyller våra villkor. Vi godkänner endast företag med godkänd F-skatt. Tänk på att det namn som du använder i ansökningsformuläret blir ditt användarnamn och kan inte ändras senare.
Genom att ansöka om konto hos oss godkänner du samtidigt våra villkor för handel på vår B2B plattform. Vi förbehåller oss rätten att neka en ansökan även om samtliga uppgifter finns, samt att avsluta ett av oss redan godkänt konto om det kommer till vår kännedom att kontot missbrukas!
FEL PÅ SIDAN?
Det är en beta-version av vår B2B plattform vilket innebär att det kan förekomma fel. Om du upptäcker någonting som inte verkar stämma eller fungera som det är tänkt, vänligen kontakta oss omgående så vi kan åtgärda felet.

[wholesale_registration]

Varukorg

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter och de allra senaste nyheterna direkt på mailen!
Inget spam, vi lovar!

What Our Clients Say
527 recensioner