Information & Guider

På den här sidan hittar du svar på vanligt ställda frågor om köp, beställningar, betalningar, frakt returer, mm.
Du hittar även svar på frågor om storlekar samt råd och vägledning för köp.
För att läsa de kompletta och mer utförliga allmänna villkoren klicka här

Uppdaterad 2023-01-27

Vanligt ställda frågor och svar om bandyklubbor

Olika spelare har olika behov och krav på utrustning och för att möta de olika behoven har vi tagit fram bandyklubbor för 3 olika spelarnivåer. Här kan du läsa mer om de olika nivåerna.

DEBUT – Avsedd för de som provar på och de som just har börjat spela bandy. Här hittar du klubborna:

  • DELTA KIDS
   • DELTA K (För barn 3-5år/upp till 120cm, träklubba med glasfiberarmerat blad, lackerad)
   • DELTA M (För barn 5-8år/120-140cm, träklubba med glasfiberarmerat blad, lackerad)
   • DELTA J (För barn 8-11år/140-160cm, träklubba med glasfiberarmerat blad, lackerad)
  • DELTA 3 och DELTA 4 – (För ungdom- och debutspelare, träklubba med glasfiberarmerat blad, lackerad)

PRESTANDA – För de som spelar regelbundet, god kvalitet, enkla och hållbara bandyklubbor. Till denna grupp tillhör klubborna:

  • PLAY – Finns i modellerna 2, 3 och 4 (träklubba med glasfiberarmerat blad)
  • RINK 2019 – Finns i modellerna rak, vänster och höger (glasfiberarmerat blad)
  • X-BEND (svart) – Finns i modellerna 2, 3 och 4 (den klassiska träklubban med glasfiberarmerat blad)
  • NYA X-BEND (grön) – Finns i modellerna 2, 3 och 4 (nytt trämaterial, något lättare bandyklubba, glasfiberarmerat blad)

ELIT – Klubbor för de som söker mer avancerad utrustning, lätta och med en kvalitet i världsklass. Nedan hittar du klubbor i den kategorin:

   • X-BEND SUPERLIGHT – Finns i modellerna 2, 3 och 4 (träklubba lindad i glasfiber och förstärkt med kolfibernät på bladet för optimal hållbarhet)
   • X-BEND CARBON – Finns i två viktklasser 320g och 350g. Varje klass finns i modellerna 2, 3 och 4 (Detta är vår mest avancerade klubba med kärna av trä som är belagd med kolfiber för extrem hållbarhet.

Klubborna X-BEND och CARBON finns i tre olika modeller: 2, 3 och 4. Skillnaderna mellan de olika modellerna är radien på bladet. Högre nummer på böj = högre radie på kurvan. Detta innebär alltså att bladet är rakare ju högre nummer på böj (se bild böj 4 främst, böj 3 i mitten och böj 2 längst bort).

Böj på klubba

Den klassiska bandyklubban är gjord av trä. 
Utvecklingen har bidragit till att det idag finns hårdare, lättare och mer hållbara material som kolfiber. 

Alla våra klubbor är bladförstärkta med glasfiber.

Skillnaden spelmässigt är att träklubban med sitt något mjukare skaft ger en högre fart på bollen vid passningsspel. Den upplevs också ge en bättre ”bollkänsla”. Kolfiberklubban är något stummare eftersom både skaftet och bladet är styvare än träklubban. Den ger dock möjlighet att slå hårdare skott.

För barn och ungdomar är handstorleken och styrkan i handen och armen som vägleder dig till ”rätt” klubba. Tjockleken och vikten hittar du i produktbeskrivningen.

En bra vägledning är att mäta höjden från marken till strax över naveln (med skridskorna på). En lång klubba kan vara svår att hantera medan en kort klubba minskar räckvidden vilket begränsar ”spelytan” framför kroppen.

Köper du en för lång klubba hos oss kan du korta ner skaftet själv med en fintandad såg, tejpa den först med isoleringstejp eller frystejp över det stället du tänker såga så att inte klubban flisar sig och såga försiktigt. Är du osäker på hur du går tillväga för att inte skada klubban, rådgör eller överlåt detta till någon som kan.

På toppen av skaftet är det praktiskt att tejpa en knopp vilket förhindrar att du tappar klubban. Den gör det också lättare att plocka upp klubban från isen om du tappar den. För att tejpa en knopp använder du vår tygtejp alt. vår issotejp som du klipper till i den bredd du önskar. Sedan lindar du toppen på skaftet tills du får den knopp du vill ha.

DU HITTAR VÅRA TYGTEJPER HÄR

DU HITTAR VÅR ISSO-TEJP HÄR

Till greppet använder du vår GAUZE-tejp eller SUPERGRIP-tejp. Börja strax under knoppen och arbeta dig nedför skaftet mot bladet tills du har täckt det område du håller i klubban. Försegla sedan skarven genom att linda över den med en bit ISSO-tejp.

DU HITTAR VÅRA GUZE-TEJPER HÄR

DU HITTAR VÅR SUPER-GRIP TEJP HÄR

Att linda bladet på klubban är en individuell sak. Vissa vill känna bladet mot bollen andra vill ha en dämpande känsla mot bollen. Vill du tejpa bladet använder du vår tygtejp. Börja från spetsen på bladet och arbeta dig in över hela bladet. Vill du hellre spela utan tejpat blad bör du ändå lägga en tejpremsa på undersidan av bladet där kontaktytan mot isen är. Detta för att för att minska friktionen och för att skydda bladet.

DU HITTAR VÅRA TYG-TEJPER HÄR

Vanliga frågor och svar köp mm.

Du når oss enklast via kontaktformuläret här.

KOSA Sport AB tillämpar såväl konsumentköplagen som lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. 

 1. Följande köp omfattas av dessa allmänna villkor:
  • Köp på vår hemsida.
  • Beställningar genom, av oss ägda, externa formulär.
  • Beställningar via telefon med telefonnummer registrerade på oss.
  • Beställningar till e-postadresser som slutar på @kosa.se.
 1. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra våra allmänna villkor. Detta utan att i förväg avisera om att en ändring ska göras.
 2. Den version av våra allmänna villkor som finns på vår hemsida vid tidpunkten när inköpet eller beställningen genomförs gäller för respektive inköp/beställning. Parterna är alltså bundna till de villkor som gällde vid köptillfället.

Du kan läsa Kosa´s fullständiga “allmänna villkor” här.

Beställning syftar till en uttalad avsikt, antingen muntlig eller skriftlig, att köpa någon av våra produkter.

Vi tar emot beställningar på:

 • Våran hemsida
 • Externa beställningsformulär
 • Telefon
 • E-post
 1. För att ingå köpeavtal med oss måste du vara minst 18 år, eller ha målsmans medgivande. Du får inte stå under förmyndarskap.
 2. Ägarrättigheter till bildmaterial så som produktbilder eller övrigt grafiskt material ingår aldrig vid köp av våra produkter.
 3. Vi förbehåller oss rätten att:
  • Neka en kund köp.
  • När som helst sluta sälja en produkt.
 1. För företagskunder/återförsäljare som önskar teckna avtal med oss gäller:
  • Att den som tecknar (ingår) avtal med oss är firmatecknare i det företag han/hon representerar. Detta gäller även om han/hon representerar förening som är bolags-registrerad.
  • Firmatecknaren ska vara registrerad hos bolagsverket.
 • Priser
  1. För EJ INLOGGADE kunder visas produktpriser inklusive lagstadgad mervärdesskatt (moms) samt exklusive fraktkostnad. Fraktkostnader samt eventuella tilläggskostnader som tillkommer visas i kassan före betalning genomförs och köpet slutförs.
  2. För inloggade kunder visas produktpriser exklusive mervärdesskatt (moms) samt exklusive fraktkostnad. Moms och fraktkostnad samt eventuella tilläggskostnader som tillkommer visas i kassan före betalning genomförs och köpet slutförs.
 • Vi reserverar oss mot ev. felaktiga priser på hemsidan.
 • Vi förbehåller oss rätten att när som helst utan föregående avisering ändra priser på våra produkter.

Vi använder för närvarande Walley för hantering av betalningar. 

 1. Eventuella skillnader i betalningsmöjligheter och betalningsalternativ beror på:
  • vilket land du befinner dig i.
  • om du är privatkund eller företag.
  • eller om du är inloggad eller utloggad.
 1. De betalningsalternativ som vi erbjuder vid varje köptillfälle redovisas som valbart betalningsalternativ i kassan före betalning genomförs.
 2. Om du har valt betalning med faktura gör vår betalningsleverantör en kreditupplysning på dig. Denna kontroll tar upp till 24 timmar från köptillfället. Under den här tiden placeras köpet på paus. När betalningsleverantören gett sitt godkännande genomförs köpet. Om betalningsleverantören inte ger sitt godkännande avbryts köpet.
 1. Vi förbehåller oss rätten att avbryta ett köp om:
  • Vi inte kan behandla din betalning.
  • En vara är eller tar slut i vårt lager från den tidpunkt då köpet har genomförts på hemsidan.
  • Ett fel har uppstått i någon av våra integrationer med betalningar, leveranser och/eller orderhanteringssystem som står utanför vår kontroll.
  • Någon av våra leverantörer inte fullföljer sina åtaganden mot oss.
  • Om köp/beställning genomförts på grund av uppenbara fel i pris, produktbild och/eller produktinformation. Detta gäller även om köpet har genomförts genom någon av våra återförsäljare.
 2. Vi friskriver oss från ersättningsskyldighet om vi eller du avbryter ett köp, om någonting oförutsett inträffar eller vid ev. leveransförsening.

Om ett köp avbryts från vår sida så meddelar vi dig som kund. Detta görs i samband med att köpet avbryts. Vi informerar dig via e-post eller per telefon.

 1. Skillnader i  möjliga leveransval samt leveranssätt kan skilja sig beroende på:
  • Vilket land du befinner dig i.
  • Om du är privatkund eller företag.
  • Eller om du är inloggad eller utloggad.
 2. De leveransmöjligheter och leveransval som gäller för just dig visas i kassan innan du slutför köpet.
 3. Leveransinformation med spårningsmöjligheter (tillhandahålls av transportföretaget, tredje part) skickas via e-post till angiven e-postadress. Leveranstiden startar från det du mottagit leveransbekräftelse (gäller inom Sverige).
 4. Till konsument skickas beställningen till utlämningsställe.
 5. Till företag/återförsäljare skickas beställningen med företagspaket till angiven leveransadress.
 1. Vi strävar alltid att skicka beställningen inom 1 till 3 arbetsdagar från det du fått din orderbekräftelse under normala förhållanden.
  • Med normala förhållanden menar vi om varan normalt lagerförs i vårt lager.
  • Med ej normala förhållande menar vi om varan är en beställningsvara och/eller om köpet sker under en kampanj eller rea och vi har högre belastning än normalt.
  • Med ej normala förhållanden menar vi även oförväntade händelser, systemfel, fel hos betalnings- och/eller transportleverantörer (tredje part) och/eller problem med produkttillgänglighet hos någon av våra leverantörer (tredje part).
 2. Liggetiden hos utlämningsställe är 14 dagar.
 3. För kunder i Norge kan leveransen ta längre tid då varan fraktas över gräns till land utanför EU och omfattas av särskilda krav.
 4. För beställningsvara gäller minst 4 veckors leveranstid från det datum då beställningen är lagd.
 5. För beställningsvara som gäller sublimering (specialdesign) tillkommer tid för designarbete (upp till 3 veckor), korrespondens (beroende på svarstider) samt produktion (upp till 4 veckor efter godkänt slutkorr.).
 1. Om din leverans tar lång tid ber vi dig att kontakta oss på info@kosa.se så kontrollerar vi om någonting oförutsett har inträffat.
 2. Om leveranstiden mot förmodan överstiger 30 dagar har du rätt att häva ditt köp om inte köpet gäller en beställningsvara.
 3. Om vi har någon information om att en leverans försenas meddelar vi dig om detta.
 1. Om du av någon anledning inte löser ut ditt paket debiteras du fraktkostnaden.
 2. Outlösta paket debiteras en avgift på 95 kr. Avgiften debiteras i efterskott. Vid utebliven betalning överlämnas kraven ovillkorligen till inkassoservice. Inga undantag görs.
 1. Om du ångrar ett köp och vill returnera en vara ber vi dig kontakta oss på info@kosa.se. Vi mejlar dig då en retursedel. (Ange alltid ditt ordernummer i ditt mejl).
 2. Vi erbjuder 30 dagars öppet köp från den dag du fått din beställning i din hand.

Intimprodukter, underkläder, beställningsprodukter samt produkter som är sublimerade är undantagna från ångerrätten.

 1. Vi accepterar retur av varor vid ångrat köp under förutsättning att produkten returneras i ursprungligt skick. Med detta menas att produkten skall returneras i originalförpackningen, vara oanvänd och otvättad samt att alla taggar och etiketter fortfarande ska sitta kvar.
 2. Retur av vara skall ske inom 30 dagar från den dag du fått varan.
 3. Om varan inte har returnerats inom 30 dagar från den dag du fått varan förfaller din rätt att ångra ditt köp.
 4. Du står själv för returkostnaderna.

Returer skickade mot postförskott löses ej ut.

 1. Om kunden returnerar varan/varorna i samband med ”ångrat köp” återbetalas kunden när den/de returnerade varan/varorna mottagits och kontrollerats av vårt lager.
 2. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat produkten eller spår av användning förekommer bedömer vi en värdeminskning med 100% vilket kommer att debiteras dig och vi återbetalar dig inte.
 3. Återbetalningen sker alltid till det konto från vilket betalningen gjordes.
 4. Vi strävar alltid efter att du ska få din återbetalning snarast möjligt dock senast 14 dagar efter den dag vi fått varan/varorna i retur.

Om ett köp av någon anledning avbryts, detta gäller både om vi eller kunden avbryter köpet, och varan/varorna inte har levererats men betalning har genomförts av kunden, sker återbetalning i samband med att köpet avbryts.

 1. För att reklamera en vara krävs att det är fel på produkten när du mottar den.
 2. Fel som vi accepterar som reklamation är:
  1. Produktionsfel.
  2. Skador som uppkommit under leveransen till dig.  
 3. För att klassas som reklamation får alltså inte produkten vara använd dvs. brukad. Finns spår eller tecken på att produkten är använd innebär detta att reklamationsrätten är förbrukad.
 4. Det är du som köpare som ansvarar för att kontrollera att produkten är felfri. Detta ska enligt god affärssed ske så snart du fått varan i din hand. Givetvis får du transportera hem varan från utlämningsstället innan du kontrollerar varan.
 5. Reklamerar du inte varan inom 3 år från den dag du mottog varan förfaller din reklamationsrätt enligt konsumentköplagen.
 6. Om vi inte på annat sätt kan avhjälpa felet kommer vi att skicka en ny vara, vi vill då att du returnerar den felaktiga produkten till oss så att vi kan undersöka produkten. Vi står för returkostnaden och ev. ny leveranskostnad.
 7. Behöver du reklamera en vara ber vi dig att kontakta oss på info@kosa.se så att vi kan hjälpa dig att avhjälpa felet.
 1. Vi garanterar ej att innehållet på hemsidan, det vill säga information, bilder, grafik, produkter och funktioner finns tillgängligt kontinuerligt.
 2. Vi garanterar inte att allt innehåll är korrekt.
 3. Om vi rekommenderar någonting på hemsidan skall detta endast tolkas som en vägledning byggd på kvalificerade estimeringar och ej som absolut fakta. Exempel på detta är våra storlekar barn, junior och senior. Alla är individer med individuella skillnader vilket betyder att ett barn, i vissa fall, kan behöva juniorstorlek och en junior kan behöva seniorstorlek. Storlekarna är alltså endast en vägledning.
 4. Vi godkänner att du som kund köper våra produkter för kommersiellt ändamål dvs. har för avsikt att sälja produkten vidare men vi ansvarar inte för ev. förlust av intäkter/vinster, förlust av avtal, förlust av transaktioner eller affärer, förlust av möjligheter och/eller förlust av rykte.
 5. KOSA lämnar ingen garanti på våra produkter eftersom alla våra produkter är bruksvaror. Du skyddas dock alltid av konsumentlagstiftningen som säger att du har rätt att reklamera en vara inom 3 år från det du fått varan i din hand.

  Notera att vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp hos oss och även om vi inte lämnar garanti på våra produkter är du välkommen att kontakta oss om du fått problem med en produkt.

Vanliga frågor och svar om storlekar

Detta är äldre begrepp som följt med sedan lång tid tillbaka och som ska användas som en ungefärlig vägledning och inte ett exakt mått. Storlekarna bygger på ålder och följer:

 • kids (Pojke/Flicka) = 0-9 år
 • junior = 10-16 år
 • senior = 17 år och upp

Du kan ibland se märkningen ”PRO” på våra produkter vilket står för professionell utrusning dvs. utrusning av något högre kvalité och bättre passform.

Tvättsymbol 40 grader Normal handtvätt eller maskintvätt. Ska tvättas i de gradtal som anges.

   Tvättsymbol kemtvätt      Kemtvätt, tål endast Petroleumbaserade kemtvättmedel.

Tvättsymbol strykning  Tål strykning vid en medeltemperatur. Kan strykas – Högsta temperatur är 150°.

    Tvättsymbol blekmedel     Tyget tål inte blekmedel – Blek ej!

   Tvättsymbol torktumlare    Tål inte torktumling.

Storleksguider Tröjor

 • Alla mått är i cm
 • OBSERVERA! För användning i surfplatta eller i mobiltelefon behöver du “swipa” åt höger eller vänster för att se de större storlekarna!
Guide bandytröja

Bandytröjor

(Swipa höger eller vänster i mobilen för att se andra storlekar)

Storlek 120 130 (140) 150 (160) 3 (XS) 4 (S) 5 (M) 6 (L) 7 (XL) 8 (XXL) 9 (XXXL) 10 (XXXXL)
A - 1/2 Bröst
52
54
56
56
60
64
68
72
76
80
84
B - CBL
54
56
61
64
66
67,5
71
75
79
83
83
C (arm)
62
64
71
71
74
76,5
79
81
83
85
85
A 1
50
52
54
54
58
62
66
70
74
78
82

Tröjor

(Swipa höger eller vänster i mobilen för att se andra storlekar)

Storlek 120 140 160 XS S M L XL XXL XXXL
A
37
44
45
46
48,5
51
53,5
56
58,5
61
B
55
58
61
64
67
69
71
74
76
79
C (armmått)
24
26,5
29
31,5
34
36,5
39
41,5
44
46,5

Storleksguider Byxor

 • Alla mått är i cm
 • OBSERVERA! För användning i surfplatta eller i mobiltelefon behöver du “swipa” åt höger eller vänster för att se de större storlekarna!

Byxor

(Swipa höger eller vänster i mobilen för att se andra storlekar)

Storlek 120 140 160 XS S M L XL XXL XXXL
D (midjemått)
23
25
27
29
31
33
36
39
42
45
E
48
58
68
69
70
71
73
73
74
75

Storleksguider Handskar

 • Alla mått är i cm
 • OBSERVERA! För användning i surfplatta eller i mobiltelefon behöver du “swipa” åt höger eller vänster för att se de större storlekarna!

Handskar

(Swipa höger eller vänster i mobilen för att se andra storlekar)

Storlek 4 5 6 7 8 9 10 11
F
15
16
16,5
17
17,5
18,5
19
20
G
7
7,5
8,5
8,5
9
9,5
9,5
10

Vanliga frågor och svar om skridskor

Att spela bandy innebär mycket skridskoåkning. Det är därför viktigt att välja skridsko som sitter bekvämt och som har bra passform.

En bandyskridsko har en lägre höjd på skaftet på kängan vilket gör att man får högre rörlighet i fotleden. Genom högre rörlighet kan man ta längre ”skär” och man får en ”friare” känsla i sin skridskoåkning. En annan väsentlig skillnad är skenans form och slipning.

För vanliga skor rekommenderas att längden skall vara upp till 15mm längre än foten. För bandyskridskor är rekommendationen 5-7mm. En skridsko, när man spelar bandy, ska inte sitta som en slalompjäxa vilket innebär att den inte ska vara för styv eller för hård då detta hindrar fotens rörlighet

Tyvärr fungerar inte tankesättet att köpa någon storlek “för stor” som sedan barnet ska ”växa i” när det gäller bandyskridskor. En för stor skridsko kommer ofrånkomligt att sitta för löst eller bli för hårt ”snörade” så att foten domnar vilket kommer att påverka skridskoåkningen som i sin tur kommer att resultera i en negativ upplevelse av bandyspelet. Tipset är att alltid köpa ”rätt” storlek för säsongen.

Som tidigare nämnts ska en bandyskridsko varken sitta löst eller snöras för hårt. Alltså får man pröva sig fram till det som känns bäst.  Ett tips är att alltid ha nya och fräscha snören då detta har en stor inverkan på att få till en bra snörning. 

Ett annat tips är att inte använda den sista eller de sista snörningshålen då detta ger utrymme för underbenet att röra sig längre framåt och man kan därför böja knäna mer. Detta kan dock påverka stabiliteten i åkningen så prova dig fram tills du hittar rätt snörning.

Nej, skenorna på nya skridskor är inte slipade vilket innebär att de måste slipas före användning. Detta gäller även för de skenor som säljs löst.

Vår rekommendation är att alltid överlåta slipning av skenor till kunniga aktörer.

En skridskoskena utgör hela bandyspelarens kontaktyta mot isen vilket innebär att endast 1 procent av fotsulans normala yta är i kontakt mot isen. Slutsatsen av detta är att det är mycket viktigt att den enda procenten får ett bra grepp så att man kan ”hitta skäret” och balansen när man spelar. Man ska alltså ”skära” sig fram på isen och inte ”slira” sig fram.

En bandyskridsko har en högre och planare skena än en hockeyskridsko. Den har också mindre rundning (mindre radie) vid skenornas båda ändpunkter. Detta gör sammantaget att man kan utnyttja hela skridskostålets längd för att slipa ”åkyta”. En skena med lång utdragen slipning ger högre hastighet men kan påverka förmågan att svänga.

”SUPER STEEL” är en speciell kvalitetsklass på stål för att säkerställa integritet vid låga temperaturer. Detta gör att skenans slipning håller längre samt har högre rostmotstånd än vanligt stål.

Det finns två typer av slipning, planslipning samt skålslipning. I bandyn används planslipning men för barn och ungdom som just har börjat åka skridskor är det bättre att börja med skålslipade skenor då detta ökar stabiliteten i åkningen och greppet mot isen.

När man fått upp styrkan i benen kan man sedan gå över till planslipning som ger högre fart, dock kräver detta att man slipar skenorna oftare eftersom greppet mot isen minskar något. Man kan då även gå över till profilslipning och plan åkyta till kortare åkyta med radie. För radieslipning är det radie 4 som rekommenderas för spelare i alla åldrar. Detta ger en bra fart på åkningen i alla riktningar utan hög påfrestning på ljumskarna.

Skål-slipning vs. plan-slipning

Vanliga frågor och svar om bandy-utrustning

Som i alla sporter så krävs det mycket övning för att bli bra men med rätt utrustning ökas förutsättningen för både framgång och glädje när du spelar. Att hitta rätt utrustning kan vara svårt och den här sidan har vi gjort för att hjälpa dig att hitta rätt utrustning samt hur du sedan använder och hanterar din utrustning rätt.

Utrustningslista:

 • Hjälm med ansiktsskydd (finns ej i vårt sortiment men vi hänvisar till någon av våra återförsäljare Team Sportia, Sportringen, Stadium, XXL, Intersport eller Bandysport).
 • Halsskydd (för att skydda halsen, en skridskoskena mot halsen kan innebära livshotande skada)
 • Handledsskydd (Våra handledsskydd är tillverkade av kevlar för ökat skydd mot skärskador).
 • Vristskydd (Våra vristskydd är tillverkade av kevlar för ökat skydd mot skärskador).
 • Bandyhandskar (för skydd och bättre grepp).
 • Suspensoar som skyddar känslig del av kroppen, i vårt sortiment finns det både för män och kvinnor.
 • Armbågsskydd (skyddar armbågen vid kollision eller fall).
 • Knäskydd (skyddar knät vid kollision eller fall) eller…
 • Benskydd (skyddar knät och smalbenet vid kollision eller fall. Notera att våra benskydd ger ett komplett skydd för både knät och smalbenet och du behöver alltså inget separat knäskydd).
 • Gördel (skyddar från midja, höft och ner till knäna).

Bandykläder

De klubbarna och föreningarna som är seriösa ställer idag krav på att en viss utrustning som tex. hjälm med ansiktsskydd och halsskydd alltid ska användas.

Till barn och ungdomar lånar man ofta ut grundutrustningen som hjälm, skydd, skridskor och bandyklubba för att man ska prova sig fram om man vill fortsätta.

Varukorg

Gå med i vårt nyhetsbrev!

Få unika rabatter och de allra senaste nyheterna direkt på mailen!
Inget spam, vi lovar!

What Our Clients Say
527 recensioner